Parttime Junior Marketeer MEDtalks 

Wie zijn wij

MEDtalks is gespecialiseerd in de overdracht van medisch inhoudelijke kennis door middel van (online)events, nascholingen, online adviesraden en nieuwsprogramma’s. MEDtalks heeft verschillende digitale platforms, waaronder MEDtalks.eu. MEDtalks Nederland maakt deel uit van de MEDtalks Group of Companies en heeft vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Spanje en de UK. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum. 

 

Wat we doen

Wij maken, met ongeveer 30 personen, vanuit ons kantoor in Hilversum video’s voor Europese artsen. Omdat wij dat doen, blijven zij op de hoogte van de nieuwste medische ontwikkelingen. Ondanks dat we al een aantal jaar bestaan, proberen we te blijven we vernieuwen. Opnames vinden plaats in onze meercamera- video studio in Hilversum, op locatie in Nederland of op congressen in het buitenland.

 

Junior Marketeer 

MEDtalks zoekt een resultaatgerichte en pro-actieve junior (digital) marketeer, ter ondersteuning van werkzaamheden van de senior marketeer van MEDtalks. Je werkt nauw samen met de afdelingen redactie, sales en productie. Verder werk je samen met en rapporteer je aan de senior Marketeer MEDtalks.

 

Werkzaamheden - Project gerelateerd 

Ondersteunen: 

  • E-mailmarketing middels Mailchimp (ervaring met Mailchimp is geen vereiste)

  • Bij het maken van rapportages van campagnes, websites en media kanalen (databronnen o.a. Google Analytics en andere digitale omgevingen).

  • Ondersteunen van marketing campagnes ter promotie van onze uitzendingen (Linkedin Advertising, e-mailmarketing etc.). 

  • Maken van flyers en ander marketingmateriaal (kennis van Indesign verdiend de voorkeur)

 

Werkzaamheden - Website gerelateerd 
  • Bijwerken en ontwikkelen van web content. Ondersteunend en/of in samenwerking met redacteuren en de marketeer

  • Ondersteunen van analyse van bezoekresultaten uitvoeren die leiden tot voorstellen voor verbetering van de website (Doelstellingen; aantal actieve user te vergroten, kijkers live uitzendingen vergroten, tijd op de website vergroten) 

Interesse 

Mail je CV naar jobs@medtalks.eu

 Adres: Arendstraat 29, 1223 RE HILVERSUM 

Tel: 035-5444 000

© 2019 MEDtalks Nederland BV